Regio

Ons werkgebied
De mooie, historische vestingstad Bergen op Zoom is prachtig gelegen in ‘de Brabantse Wal’  met o.a. de steilrand die de scheiding vormt tussen Brabant en Zeeland en slingert van Ossendrecht, langs Hoogerheide, Woensdrecht, Bergen op Zoom en Halsteren tot Steenbergen.

Bergen op Zoom is bekend om de vele historische gebouwen als het Stadspaleis en Museum Het Markiezenhof, de Lievevrouwepoort en Stadsschouwburg De maagd.
Vanaf De Peperbus, de karakteristieke kerktoren van de Sint-Gertrudiskerk in het hartje van de stad, heb je een prachtig uitzicht over de stad én de weide omtrek met o.a. de bosgebieden, het Markiezaatsmeer, het Schelde-Rijnkanaal, tot ver in Zeeland. Bij helder weer kun je zelfs Rotterdam en Antwerpen zien liggen.

Abeo-Bergen op ZoomDeze prachtige regio is het werkgebied van Abeo Uitvaartzorg. Wij zijn gevestigd in Bergen op Zoom, maar ook op Tholen in de provincie Zeeland. De provincie Zeeland is sinds december 2015 aan ons werkgebied toegevoegd. Behalve op Tholen, zijn we ook werkzaam op Sint Philipsland, Noord- en Zuid- Beveland, Walcheren en Schouwen- Duiveland.

Abeo Uitvaartzorg is gevestigd in het pittoreske stadje Tholen, gelegen aan het Schelde- Rijnkanaal. Tholen ligt, evenals de dorpen Sint Annaland, Poortvliet, Scherpenisse, Stavenisse, Oud Vossemeer en Sint Maartensdijk, op het eiland Tholen, uniek gelegen aan het Nationaal Park De Oosterschelde. Op het eiland Sint Philipsland zijn de dorpen Sint Philipsland en Anna- Jacobapolder te vinden. Zeeland, het land van wind, licht en water, wordt wel omschreven als de mooiste provincie van Nederland. Wij zijn er trots op dat we ook déze prachtige regio tot ons werkgebied mogen rekenen!

Aangezien we al langer in de regio wonen en werkzaam zijn in de uitvaartzorg, is de regio -met de eigen gewoonten en gebruiken- voor ons goed bekend. Ook weten we de weg als het gaat om begraafplaatsen, crematoria, kerken en rouwcentra.